Opening speeltuin de Wip te Oldebroek
apr 13 hele dag

Clown ZieZo zal op leuke manier de speeltuin gaan openen!! Wat schud hij dit keer weer uit zijn mouw?

di
Clown ZieZo naar de Prisma groep te Kampen
mei 28 hele dag

Clown zal de kinderen een heuse show geven waar nog lang over nagesproken zal worden!!!

jun
ClownStichtingZieZo naar de Aaltjesdagen te Harderwijk
jun 8 @ 10:00 – 16:00

Bij dit groot evenement zullen de clowns de boel weer op de kop zetten!! Ze zullen jong en oud weer laten lachen met de grappen en grollen en voor de kleintjes weer hele mooie ballonfiguren maken!!!

aug
di
ClownStichtingZieZo naar de Boerenmarkt te Doornspijk
aug 6 @ 10:00 – 16:30

Onze clowns zullen jong en oud vermaken met een dosis humor en ok zullen ze de kinderen voorzien van leuke ballonfiguren!!

Samenloop voor Hoop te Harderwijk
sep 21 @ 09:00 – 16:00

De clowns zullen hun steentje bijdragen bij de Samenloop voor Hoop te Harderwijk. Ze zullen de kinderloop weer voorbereiden en meelopen! Ook zullen de clowns de kinderen weer voorzien van de fantastische ballonfiguren!!!

Sinterklaasintocht Doornspijk

Ook in Doornspijk is Sinterklaas aangekomen. Na een welkomswoord door wethouder Henk Wessel ging de Sint en zijn gevolg een rondgang door het dorp. Helaas was het boek van Sinterklaas verdwenen, clown Ziezo vroeg aan alle kinderen om onderweg te zoeken naar het boek. Gelukkig is het boek op tijd terug gevonden. Pietenband The Peppernuts begeleide het geheel door het dorp en dat was een gezellige bedoening. Clown Ziezo en tante Pip wachte de kinderen op in het dorpshuis en vermaakte hen met een prachtige show.
De organisatie van dit alles is in handen van Oranjevereniging Moed en Vertrouwen.

Voor alle foto's van André ter Velde klik op de link van ATVfoto
atvfoto.nl/portfolio/sinterklaasintocht-doornspijk/

De foto's van Samenloop voor hoop staan op de website.
www.clownstichtingziezo.nl/samenloop-voor-hoop-lel…/
Veel kijkplezier, Clowns vrolijke groet,