do
Clown Stichting ZieZo naar atelier de Kokon voor een heuse voorjaars-markt
mei 3 @ 10:00 – 16:00
Clown Stichting ZieZo naar atelier de Kokon voor een heuse voorjaars-markt

Op donderdag 3 mei staat heel Nunspeet op zn kop.
De reden is dat atelier de Kokon een heuse voorjaars-markt organiseert.

Veel leuke spullen die door de cliënten zijn gemaakt zullen te koop worden aangeboden.
Ook de winkel staat vol met leuke spullen en natuurlijk is er een koffie tafel waar je ook thee kunt gaan drinken

De clowns van ziezo zullen die dag jong en oud vermaken met hun grappen en grollen.
Vanaf circa 10 uur gaan we van start en om 16.00 uur is het op ruimen geblazen.

We hopen dat u massaal naar Nunspeet komt om deze dag tot een succes te maken

wo
ClownStichtingZieZo naar de Krulekoare te Hoogeveen
mei 16 @ 15:00 – 17:00

Clown ZieZo gaat naar de Lentefair om de kinderen van de Krulekoare een onvergetelijke middag te bezorgen.

Clown Stichting ZieZo voor de 2de maal naar de samenloop voor hoop te Zwolle
mei 26 – mei 27 hele dag
Clown Stichting ZieZo voor de 2de maal naar de samenloop voor hoop te Zwolle

Op 26 en 27 mei zullen de clowns van Clown Stichting ZieZo voor de 2de maal de samenloop voor hoop te Zwolle bezoeken

Dit is de eerste van 3 samenlopen waar de clown stichting ziezo is gevraagd dit jaar  om de evenementen van de kanker stichting te komen opluisteren. Natuurlijk zullen clown ziezo en z’n clowns de kinderloop voor hun rekening nemen met oa de warming up en zullen de clowns enkele rondjes mee lopen.

Daarnaast zullen ze de nodige ballon figuren uitdelen en ook zal de unieke grabbelton en clowns spelletjes worden ingezet. Iedereen is van harte welkom om dit evenement te doen slagen en dat er veel geld kan worden opgehaald voor de kanker stichting

Het begint zaterdag om 14.00 uur tot zondag 14.00 uur op park wezenlanden te Zwolle.

jun
Clown Stichting ZieZo aanwezig op het grote G voetbal toernooi te Oosterwolde
jun 2 @ 10:00 – 16:30
Clown Stichting ZieZo aanwezig op het grote G voetbal toernooi te Oosterwolde

Op zaterdag 2 juni zullen de clowns aanwezig zijn op het grote G voetbal toernooi te Oosterwolde.
Vanaf 10 uur s, morgens zullen de clowns de spelers aanmoedigen en natuurlijk zullen er weer veel ballonnen hoedjes worden gemaakt met een voetbal er op.

Iedereen is welkom op sportpark de heugte alwaar dit grote voetbal toernooi wordt gehouden

jun
za
ClownStichtingZieZo naar de langste dag te Hattem
jun 23 @ 11:00 – 17:00

Op zaterdag 24 juni kunnen bezoekers de hele dag genieten van spectaculaire aanbiedingen en leuke acties. In de winkelstraten zijn kraampjes waar men van alles kan kopen, en de bedriijven presenteren zich op het Kerkplein. Ook de Clowns van ClownStichtingZieZo zal deze dag jong en oud vermaken met grappen en grollen en wie weet goochelt ZieZo de zon te voorschijn.

Clown Stichting ZieZo bij de opening winterwerkseizoen Kerk Elim te ‘t Harde
sep 15 @ 14:30 – 15:30

Clown JajaDe Clown Stichting ZieZo gaat de kinderen vermaken tijden de startdag voor het winterwerkseizoen bij de kerk Elim aan de Eperweg in ‘t Harde.

Vandaag was Clown stichting Ziezo aanwezig op de kindermiddag bij de Molen in Oldebroek. ... MeerMinder

Clown Stichting ZieZo viermaal in actie voor de kankerstichting, Samenloop voor Hoop dit jaar zullen de clowns o.a. te zien zijn bij Samenloop voor Hoop te Zwolle, Elburg, Vollenhove en Twello. Er zijn ook voor dit jaar weer vele aanvragen om zieke kinderen en kinderen en volwassenen met een beperking in het zonnetje te zetten. Daarnaast zijn de clowns al geboekt voor vele evenementen, het belooft dus weer een druk jaar te worden voor de stichting. ... MeerMinder

Bij de Samenloop voor Hoop Zwolle is ook Clown stichting Ziezo Aanwezig. Aaltjo Wubbema parkeert zijn caravan weer 24 uur op het terrein, en doet belangeloos mee. Tijdens de samenloop voor hoop maakt hij jong en oud vrolijk. Natuurlijk loopt hij bij de #Kinderloop op de zondag voorop! Loop jij met hem mee?
#SLVH038 #KWF #Zwolle