mrt
Heropening Welkoop te Hattemerbroek
mrt 21 @ 09:30 – 16:00

Opening van de Welkoop nieuwe locatie te Hattemerbroek. Clown ZieZo zal wellicht met nog een clown op zaterdag 21 maart van 10.00uur tot 16.00uur, jong en oud vermaken bij de nieuw geopende Welkoop!!

Voor de kleintjes zal er een leuke verrassing zijn.

ma
ZieZo naar koningsdag te Wezep
apr 27 @ 13:00 – 18:00

Clown ZieZo zal een heuse show geven!! Maar ook weer hele mooie ballonfiguren maken!!

Clown Stichting Ziezo in actie voor Kika
mei 9 hele dag

Clown Stichting Ziezo gaat naar de autowasdag van de brandweer in Elburg. De opbrengst van het autowassen gaat naar Kika.

De clowns zullen de gasten vermaken met hun grappen en grollen.

Samenloop voor Hoop te Zwolle
mei 16 – mei 17 hele dag

Ook dit jaar zal Clown Stichting ZieZo weer de kinderloop verzorgen op zondag 17 mei 2020 in het Park de Wezenlanden. Maar vanaf de zaterdag 16 mei 2020, kunt u ook al genieten van de grappen en grollen van de clowns.

aug
vr
Clown Ziezo naar de Samenloop voor Hoop te Kampen
aug 28 – aug 29 hele dag

Clown zal ook dit jaar weer aanwezig zijn bij de Samenloop voor Hoop te Kampen. Clown ZieZo zal de warming-up verzorgen van de kinderloop en daarnaast zal hij ook weer goocheltrucjes laten zien, de mooiste ballon figuren maken.

Clown Stichting ZieZo heet de sint welkom in Hierden
nov 21 hele dag

Clown Stichting ZieZo zal de sint zaterdag 21 november verwelkomen in Hierden. Het zal weer een hele spektakel gaan worden. Mis het niet!!

jun
Samenloop voor hoop te Voorst
jun 26 – jun 27 hele dag

Clown Stichting zal de kinderloop verzorgen op dit evenement, op zaterdag kunt al genieten van alle clowns die er weer een dolle boel van gaan maken.

5 dagen geleden

De foto's van de opening van de Klinker in Wezep, staan op de website.

Veel kijkplezier, Clowns vrolijke groet,
Ziezo.
Bezoek onze website:
www.clownstichtingziezo.nl/opening-van-de-klinker-in-wezep/

6 dagen geleden

Officiële opening De Klinker in Schoolgebouw aan de Klimopstraat ... MeerMinder

1 week geleden

Clown Ziezo met clown Jaja en tante Catootje naar heropening de klinker van het leger des heils