De mensen achter Clown Stichting ZieZo

Aaltjo Wubbema (voorzitter)

Al bijna een kwart eeuw is Aaltjo betrokken bij clownstichtingen. Nu is hij vanaf de start van de stichting voorzitter van Clown Stichting ZieZo. Het gaat Aaltjo niet om tijd of geld, maar om het zieke kind dat heel even uit de situatie wordt getrokken waarin het kind bevindt. Ook bedenkt ook hij voortdurend nieuwe grappen en is altijd op zoek naar nieuwe goocheltrucs.

Herwin (PR, fotograaf & webmaster)

Mij gaat het om de lach op het gezicht van ieder kind en of volwassene, daarom zet ik mij belangeloos in voor de stiching en voor de zieke kinderen en kinderen en volwassenen met een beperking. Mijn plekje binnen de stichting was de taak van secretaris, ik mocht deze taak overdragen aan onze nieuwe secretaris Greetje van Gelder. Nu mag ik mij concentreren op de website en deze opfleuren en onderhouden en ook mijn hobby uitoefenen foto’s maken van de optredens. Het is dankbaar werk, maar vooral is het de voldoening van de blijde gezichten van de kindertjes en volwassenen.

Joke Beltman (penningmeester)

Greetje van Gelder (secretaris)

Vandaag was Clown stichting Ziezo aanwezig op de kindermiddag bij de Molen in Oldebroek. ... MeerMinder

Clown Stichting ZieZo viermaal in actie voor de kankerstichting, Samenloop voor Hoop dit jaar zullen de clowns o.a. te zien zijn bij Samenloop voor Hoop te Zwolle, Elburg, Vollenhove en Twello. Er zijn ook voor dit jaar weer vele aanvragen om zieke kinderen en kinderen en volwassenen met een beperking in het zonnetje te zetten. Daarnaast zijn de clowns al geboekt voor vele evenementen, het belooft dus weer een druk jaar te worden voor de stichting. ... MeerMinder

Bij de Samenloop voor Hoop Zwolle is ook Clown stichting Ziezo Aanwezig. Aaltjo Wubbema parkeert zijn caravan weer 24 uur op het terrein, en doet belangeloos mee. Tijdens de samenloop voor hoop maakt hij jong en oud vrolijk. Natuurlijk loopt hij bij de #Kinderloop op de zondag voorop! Loop jij met hem mee?
#SLVH038 #KWF #Zwolle