De mensen achter Clown Stichting ZieZo

Aaltjo Wubbema (voorzitter)

Al bijna een kwart eeuw is Aaltjo betrokken bij clownstichtingen. Nu is hij vanaf de start van de stichting voorzitter van Clown Stichting ZieZo. Het gaat Aaltjo niet om tijd of geld, maar om het zieke kind dat heel even uit de situatie wordt getrokken waarin het kind bevindt. Ook bedenkt ook hij voortdurend nieuwe grappen en is altijd op zoek naar nieuwe goocheltrucs.

Herwin (PR, fotograaf & webmaster)

Mij gaat het om de lach op het gezicht van ieder kind en of volwassene, daarom zet ik mij belangeloos in voor de stiching en voor de zieke kinderen en kinderen en volwassenen met een beperking. Mijn plekje binnen de stichting was de taak van secretaris, ik mocht deze taak overdragen aan onze nieuwe secretaris Greetje van Gelder. Nu mag ik mij concentreren op de website en deze opfleuren en onderhouden en ook mijn hobby uitoefenen foto’s maken van de optredens. Het is dankbaar werk, maar vooral is het de voldoening van de blijde gezichten van de kindertjes en volwassenen.

Joke Beltman (penningmeester)

Greetje van Gelder (secretaris)

Sinterklaasintocht Doornspijk

Ook in Doornspijk is Sinterklaas aangekomen. Na een welkomswoord door wethouder Henk Wessel ging de Sint en zijn gevolg een rondgang door het dorp. Helaas was het boek van Sinterklaas verdwenen, clown Ziezo vroeg aan alle kinderen om onderweg te zoeken naar het boek. Gelukkig is het boek op tijd terug gevonden. Pietenband The Peppernuts begeleide het geheel door het dorp en dat was een gezellige bedoening. Clown Ziezo en tante Pip wachte de kinderen op in het dorpshuis en vermaakte hen met een prachtige show.
De organisatie van dit alles is in handen van Oranjevereniging Moed en Vertrouwen.

Voor alle foto's van André ter Velde klik op de link van ATVfoto
atvfoto.nl/portfolio/sinterklaasintocht-doornspijk/

De foto's van Samenloop voor hoop staan op de website.
www.clownstichtingziezo.nl/samenloop-voor-hoop-lel…/
Veel kijkplezier, Clowns vrolijke groet,