De mensen achter Clown Stichting ZieZo

Aaltjo Wubbema (voorzitter)

Al bijna een kwart eeuw is Aaltjo betrokken bij clownstichtingen. Nu is hij vanaf de start van de stichting voorzitter van Clown Stichting ZieZo. Het gaat Aaltjo niet om tijd of geld, maar om het zieke kind dat heel even uit de situatie wordt getrokken waarin het kind bevindt. Ook bedenkt ook hij voortdurend nieuwe grappen en is altijd op zoek naar nieuwe goocheltrucs.

Herwin (PR, fotograaf & webmaster)

Mij gaat het om de lach op het gezicht van ieder kind en of volwassene, daarom zet ik mij belangeloos in voor de stiching en voor de zieke kinderen en kinderen en volwassenen met een beperking. Mijn plekje binnen de stichting was de taak van secretaris, ik mocht deze taak overdragen aan onze nieuwe secretaris Greetje van Gelder. Nu mag ik mij concentreren op de website en deze opfleuren en onderhouden en ook mijn hobby uitoefenen foto’s maken van de optredens. Het is dankbaar werk, maar vooral is het de voldoening van de blijde gezichten van de kindertjes en volwassenen.

Joke Beltman (penningmeester)

Greetje van Gelder (secretaris)