Clowns stellen zich voor

Clown ZieZo
Ik zal me even aan jullie voorstellen, mijn naam is Clown ZieZo en ik ben al héééééééél lang clown! Ik vind het heerlijk om kinderen en volwassenen te vermaken met mijn clowns grappen en grollen. Ik maak voor iedereen graag een leuke ballonfiguur en soms laat ik jou versteld staan van mijn onnavolgbare grappige goocheltrucs. Natuurlijk bouw ik graag een feestje met mijn Clownsdisco.

Zo is er voor iedere gelegenheid wel een mogelijkheid om de boel op te vrolijken. ZieZo vindt het fijn om het publiek te vermaken in o.a. winkelcentra, op braderieën, campings en evenementen. Al het geld dat hiermee verdiend wordt, komt geheel ten goede aan de optredens die Clown ZieZo gratis doet. Dit zijn optredens voor kinderen, die langdurig ziek zijn en voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking. Deze doelgroep ontvangt na afloop van de voorstelling ook een leuk cadeautje.

Clown ZieZo heeft maar één doel en dat is bovengenoemde doelgroep verwennen met een leuke voorstelling, zodat het ziekzijn even vergeten kan worden.

Wil je graag dat Clown ZieZo komt optreden of weet je een kind dat langdurig ziek is en dat een beetje opgevrolijkt moet worden? Neem dan contact op met  Clown Stichting ZieZo. Ook zorginstellingen kunnen contact opnemen voor een gratis voorstelling.

Wilt u Clown Stichting ZieZo ondersteunen? Heel graag!  Kijk eens bij helpende handjes. Zo kunnen we er samen voor zorgen om dat de doelgroep eens lekker in het zonnetje wordt gezet. Doen hoor!

Clowns vrolijke groet ZieZo.

Tante Pip

Hallo Ik ben Pippabella Teuteronia maar je mag ook tante PIP zeggen hoor. Ik mag jullie gaan amuseren , maar moet nog heel veel leren.Ik ben een beetje kleurendoof moet je weten.
En als je dan ballon figuren maakt is dat echt wel zweten. Wat is het verschil tussen geel en tussen groen ? Dat is zooo moeilijk dat is echt niet te doen!
Dan heb je ook nog rood , blauw en pastel …….helpen jullie me snel ? Ik heb echt een geweldige dag, als ik iemand hoor met een schaterlach. Maar ook een glimlach maakt me blij.
Dus heb je nog een lach over kom dan gezellig bij mij. Als je me tegenkomt ben ik meestal met Ziezo op stap, Die kan heel goed goochelen dat vind ik zo knap.
Laatst ging Ziezo tijdens het goochelen swingen, Maar nu blijft mijn tas maar liedjes zingen. Ziezo heeft dat nog niet goed kunnen maken, En ik hoop maar dat mijn tas niet teveel van de wijs zal raken. Stiekem vind ik een betoverde zingende tas wel leuk, Dus laat maar zitten die omtoverspreuk.

Ik zeg voor nu, tot ziens maar weer misschien, als we heel veel geluk hebben, en een beetje mazzel, zien we elkaar snel een volgende keer.

ZWAAI ZWAAI
Gegroet Tante PIP.

Clowntje Jaja

m.youtube.com/watch?v=xGM9Pp1k7lE&feature=share ... MeerMinder