Clowns stellen zich voor

 

Clown ZieZo
Ik zal me even aan jullie voorstellen, mijn naam is Clown ZieZo en ik ben al héééééééél lang clown! Ik vind het heerlijk om kinderen en volwassenen te vermaken met mijn clowns grappen en grollen. Ik maak voor iedereen graag een leuke ballonfiguur en soms laat ik jou versteld staan van mijn onnavolgbare grappige goocheltrucs. Natuurlijk bouw ik graag een feestje met mijn Clownsdisco.

Zo is er voor iedere gelegenheid wel een mogelijkheid om de boel op te vrolijken. ZieZo vindt het fijn om het publiek te vermaken in o.a. winkelcentra, op braderieën, campings en evenementen. Al het geld dat hiermee verdiend wordt, komt geheel ten goede aan de optredens die Clown ZieZo gratis doet. Dit zijn optredens voor kinderen, die langdurig ziek zijn en voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking. Deze doelgroep ontvangt na afloop van de voorstelling ook een leuk cadeautje.

Clown ZieZo heeft maar één doel en dat is bovengenoemde doelgroep verwennen met een leuke voorstelling, zodat het ziekzijn even vergeten kan worden.

Wil je graag dat Clown ZieZo komt optreden of weet je een kind dat langdurig ziek is en dat een beetje opgevrolijkt moet worden? Neem dan contact op met  Clown Stichting ZieZo. Ook zorginstellingen kunnen contact opnemen voor een gratis voorstelling.

Wilt u Clown Stichting ZieZo ondersteunen? Heel graag!  Kijk eens bij helpende handjes. Zo kunnen we er samen voor zorgen om dat de doelgroep eens lekker in het zonnetje wordt gezet. Doen hoor!

Clowns vrolijke groet ZieZo.

Tante Pip

Hallo Ik ben Pippabella Teuteronia maar je mag ook tante PIP zeggen hoor. Ik mag jullie gaan amuseren , maar moet nog heel veel leren.Ik ben een beetje kleurendoof moet je weten.
En als je dan ballon figuren maakt is dat echt wel zweten. Wat is het verschil tussen geel en tussen groen ? Dat is zooo moeilijk dat is echt niet te doen!
Dan heb je ook nog rood , blauw en pastel …….helpen jullie me snel ? Ik heb echt een geweldige dag, als ik iemand hoor met een schaterlach. Maar ook een glimlach maakt me blij.
Dus heb je nog een lach over kom dan gezellig bij mij. Als je me tegenkomt ben ik meestal met Ziezo op stap, Die kan heel goed goochelen dat vind ik zo knap.
Laatst ging Ziezo tijdens het goochelen swingen, Maar nu blijft mijn tas maar liedjes zingen. Ziezo heeft dat nog niet goed kunnen maken, En ik hoop maar dat mijn tas niet teveel van de wijs zal raken. Stiekem vind ik een betoverde zingende tas wel leuk, Dus laat maar zitten die omtoverspreuk.

Ik zeg voor nu, tot ziens maar weer misschien, als we heel veel geluk hebben, en een beetje mazzel, zien we elkaar snel een volgende keer.

ZWAAI ZWAAI
Gegroet Tante PIP.

Clowntje Jaja

Volg ons op facebook

3 maanden geleden

m.youtube.com/watch?v=xGM9Pp1k7lE&feature=share ... MeerMinder
Bekijk het op Facebook

3 maanden geleden

Laatste keer zijn alter ego Clown ZieZo zijn.Aaltjo Wubbema hangt zijn clownskostuum aan de wilgen. Wie is toch de man die jarenlang gestalte gaf aan clown ZieZo🤡 🎥 Henk Tabois🎥Binnenkort te zien op LocoTV en YouTu ... MeerMinder
Bekijk het op Facebook

3 maanden geleden

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de mooie en lieve woorden op mijn bericht dat ik stop als clown ziezo. ik had niet verwacht op zoveel leuke reacties en bedankjes voor wat ik heb mogen betekenen voor vele kinderen en volwassenen.Met veel liefde voor mijn(zieke)medemens heb ik dit mogen doen waarvoor ik dan ook erg dankbaar ben.Ik dacht gisteren tijdens mijn verjaardag zo en nu nooit meer schminken maar die vlieger gaat niet op.morgen Donderdag zal ik mij nog 1 maal schminken en wel zichtbaar voor iedereen de plaatselijke tv loco zal dan opnamen maken en een interview afnemen wat ik zo al de afgelopen 24 jaar als clown heb mogen doen natuurlijk zal ik de link op fb zetten zodat jullie allemaal nog 1 maal ziezo kunnen zien geschminkt en on geschminkt zodra alles klaar is wordt het online gezet, nogmaals hartelijke dank voor alle lieve reacties clowns vrolijke groet Ziezo ... MeerMinder
Bekijk het op Facebook

3 maanden geleden

Lieve vrienden van fb van clown ziezomet pijn en mn hart moet ik jullie mededelen dat de clown stichting ziezo is gestopt met onze optredens bijna 24 jaar heb ik samen met de andere clowns mn zieke kinderen en kinderen en volwassenen met een beperking mogen vermaken met oa de ballon figuren en goochel trucjes en zo velen een onvergetelijke dag mogen bezorgen.er waren veel hoogte punten maar ook diepte punten in die afgelopen 24 jaar oa het overlijden van mn vriend die fotograaf was voor de stichting en de begin tijd, hoogte punten waren er gelukkig heel veel oa een optreden voor het wereld down syndroom dag waar ik met kleine kinderen over de catwalk mocht lopen en natuurlijk de vele zieke kinderen die ik mocht bezoeken al met al kijk ik terug op een bijzondere mooie tijd Nu is het voorbij mede door de corona is het niet meer te doenen is het nu tijd voor mn andere hobby's ik wil iedereen bedanken voor alle support en leuke reacties op fb en natuurlijk een super bedankje voor alle medewerkers van de stichting en de sponsoren die dit alles hebben mogelijk gemaakt, alle spullen die we nog hebben mn het speelgoed en andere dingen gaan we schenken aan de speelgoed bank een onderdeel van de voedselbank ik wens jullie allemaal alle goed toe en wie weet tot een volgende ziens een hele lieve groet clown Ziezo ... MeerMinder
Bekijk het op Facebook

Pin It on Pinterest

Share This