Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.81.69.220 op.
Sebas en Stef Sebas en Stef schreef op 11 mei 2018 om 12:10:
hallo, We zagen de vrolijke caravan al staan in het centrum van Nunspeet. Heel leuk om daar onverwachts ZieZo tegen te komen en ook nog een leuke verassing mee te krijgen voor op de camping! En ja, JaJa kan ook hele leuke aapjes maken. Groeten ent tot ziens, Sebas en Stef
Admin-antwoord door: ZieZo
Bedankt voor jullie berichtje hopelijk hebben jullie een fijne vakantie gehad groetjes aan iedereen. clowns vrolijke groet ziezo

1 dag geleden

Foto's van het bezoek aan Bigpop Festival staan op de website, veel kijkplezier!!

Clowns vrolijke groet, Ziezo.

www.clownstichtingziezo.nl/bigpop/

1 week geleden

Tijdlijnfoto'sDeze zaterdag is alweer het Bigpop Festival! Voor kinderen is hier van alles te beleven in de Kinderweide. Zoals Clown Ziezo, een workshop graffitispuiten onder leiding van Sem Smulders en een springkussen! Alle kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Kom jij ook?
#oosterwolde

Rick Roeten

Gelukkig dat dr nog mensen zijn als "ziezo" die ook ondanks hun eigen verdriet toch de kracht weten te vinden om andere "zieke" kinderen/mensen een leuke dag of middag te geven vrijwel kosteloos en puur uit een goed hart zouden meer mensen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Ik en mn collega waren behoorlijk ontroerd door u verhaal van u zoon en dat u toch vrij kort na dit verlies de kracht heeft weten te vinden om door te gaan met waar u zo goed in bent.
! Alle lof voor u en de stichting