Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.81.69.220 op.
Toer de Dellen Toer de Dellen schreef op 18 juni 2017 om 21:18:
Clown Ziezo, Pip en Annabel hebben er een feestje van gemaakt bij Toer de Dellen op 17 juni 2017. De kinderen die aanwezig waren bij het evenement hebben genoten van de grapjes, ballonnen en vrolijkheid van de clowns. Bedankt!

1 dag geleden

Foto's van het bezoek aan Bigpop Festival staan op de website, veel kijkplezier!!

Clowns vrolijke groet, Ziezo.

www.clownstichtingziezo.nl/bigpop/

1 week geleden

Tijdlijnfoto'sDeze zaterdag is alweer het Bigpop Festival! Voor kinderen is hier van alles te beleven in de Kinderweide. Zoals Clown Ziezo, een workshop graffitispuiten onder leiding van Sem Smulders en een springkussen! Alle kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Kom jij ook?
#oosterwolde

Rick Roeten

Gelukkig dat dr nog mensen zijn als "ziezo" die ook ondanks hun eigen verdriet toch de kracht weten te vinden om andere "zieke" kinderen/mensen een leuke dag of middag te geven vrijwel kosteloos en puur uit een goed hart zouden meer mensen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Ik en mn collega waren behoorlijk ontroerd door u verhaal van u zoon en dat u toch vrij kort na dit verlies de kracht heeft weten te vinden om door te gaan met waar u zo goed in bent.
! Alle lof voor u en de stichting