Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.81.69.220 op.
Hettie Lokhorst Hettie Lokhorst schreef op 21 oktober 2016 om 21:31:
Hallo ClownZiezo Vrijdag 21 oktober ben jij in het verzorgingshuis "Mariposa" in ''t Harde. Het was een geweldige middag. Mijn ervaring van deze middag was hoe jij de meneen hebt vermaakt.Heel bijzonder. Mensen die eenzaam zijn heb jij laten lachen, bewoners waar de ogen mat van zijn...liet jij stralen.Om dit zo te zien kreeg ik kippenvel van en soms een brok in mijn keel. Wat mooi dat jij die gave hebt om zulke mensen en zieken kinderen en iedereen die het moeilijk hebben een lach en zoveel genot kan brengen. In jou straalt veel liefde en behulpzaamheid uit.Heel erg bedankt voor deze mooie middag en dan spreek ik denk voor alle bewoners. Heel veel geluk en gezondheid en hopen je gauw weer eens te zien...waar dan ook. Vriendelijke groet, Hettie Lokhorst Afdeling.assistente Mariposa.

1 dag geleden

Foto's van het bezoek aan Bigpop Festival staan op de website, veel kijkplezier!!

Clowns vrolijke groet, Ziezo.

www.clownstichtingziezo.nl/bigpop/

1 week geleden

Tijdlijnfoto'sDeze zaterdag is alweer het Bigpop Festival! Voor kinderen is hier van alles te beleven in de Kinderweide. Zoals Clown Ziezo, een workshop graffitispuiten onder leiding van Sem Smulders en een springkussen! Alle kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Kom jij ook?
#oosterwolde

Rick Roeten

Gelukkig dat dr nog mensen zijn als "ziezo" die ook ondanks hun eigen verdriet toch de kracht weten te vinden om andere "zieke" kinderen/mensen een leuke dag of middag te geven vrijwel kosteloos en puur uit een goed hart zouden meer mensen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Ik en mn collega waren behoorlijk ontroerd door u verhaal van u zoon en dat u toch vrij kort na dit verlies de kracht heeft weten te vinden om door te gaan met waar u zo goed in bent.
! Alle lof voor u en de stichting