Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 184.73.14.222 op.
12 berichten.
Hettie Lokhorst Hettie Lokhorst schreef op 21 oktober 2016 om 21:31:
Hallo ClownZiezo Vrijdag 21 oktober ben jij in het verzorgingshuis "Mariposa" in ''t Harde. Het was een geweldige middag. Mijn ervaring van deze middag was hoe jij de meneen hebt vermaakt.Heel bijzonder. Mensen die eenzaam zijn heb jij laten lachen, bewoners waar de ogen mat van zijn...liet jij stralen.Om dit zo te zien kreeg ik kippenvel van en soms een brok in mijn keel. Wat mooi dat jij die gave hebt om zulke mensen en zieken kinderen en iedereen die het moeilijk hebben een lach en zoveel genot kan brengen. In jou straalt veel liefde en behulpzaamheid uit.Heel erg bedankt voor deze mooie middag en dan spreek ik denk voor alle bewoners. Heel veel geluk en gezondheid en hopen je gauw weer eens te zien...waar dan ook. Vriendelijke groet, Hettie Lokhorst Afdeling.assistente Mariposa.
gonny kok gonny kok schreef op 11 september 2016 om 21:48:

Nia v.d. Bosch en Henk Tabois©2019 - Loco Media Groep ... MeerMinder

De foto's van de kerstmarkt bij De 7 Heuvels te Wezep staan op de website. Veel kijk plezier!!! Clowns vrolijke groet, ZieZo.

www.clownstichtingziezo.nl/clown-ziezo-en-tante-pip-op-de-kerstmarkt-de-7-heuvels-te-wezep/