Doelstelling

Clown Stichting ZieZo verzorgt optredens voor jong en oud, maar vooral voor hen, die wel wat extra vrolijkheid kunnen gebruiken. Optredens van Clown Stichting ZieZo kunnen door iedereen worden aangevraagd. Uiteraard staat hier een bepaalde vergoeding tegenover. Opbrengsten uit betaalde optredens worden volledig ingezet voor de grootste doelstelling van de stichting.

Doelstelling:

Het kosteloos verzorgen van optredens voor zieke kinderen en voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking.

  

Volg ons op facebook

2 weken geleden

Clown stichting Ziezo

Vandaag was Clown stichting Ziezo aanwezig op de kindermiddag bij de Molen in Oldebroek. ... MeerMinder

Bekijk het op Facebook

1 maand geleden

Clown stichting Ziezo

Clown Stichting ZieZo viermaal in actie voor de kankerstichting, Samenloop voor Hoop dit jaar zullen de clowns o.a. te zien zijn bij Samenloop voor Hoop te Zwolle, Elburg, Vollenhove en Twello. Er zijn ook voor dit jaar weer vele aanvragen om zieke kinderen en kinderen en volwassenen met een beperking in het zonnetje te zetten. Daarnaast zijn de clowns al geboekt voor vele evenementen, het belooft dus weer een druk jaar te worden voor de stichting. ... MeerMinder

Bekijk het op Facebook

2 maanden geleden

Clown stichting Ziezo

Bij de Samenloop voor Hoop Zwolle is ook Clown stichting Ziezo Aanwezig. Aaltjo Wubbema parkeert zijn caravan weer 24 uur op het terrein, en doet belangeloos mee. Tijdens de samenloop voor hoop maakt hij jong en oud vrolijk. Natuurlijk loopt hij bij de #Kinderloop op de zondag voorop! Loop jij met hem mee?
#SLVH038 #KWF #Zwolle
... MeerMinder

Bekijk het op Facebook

Pin It on Pinterest

Share This