Doelstelling

Clown Stichting ZieZo verzorgt optredens voor jong en oud, maar vooral voor hen, die wel wat extra vrolijkheid kunnen gebruiken. Optredens van Clown Stichting ZieZo kunnen door iedereen worden aangevraagd. Uiteraard staat hier een bepaalde vergoeding tegenover. Opbrengsten uit betaalde optredens worden volledig ingezet voor de grootste doelstelling van de stichting.

Doelstelling:

Het kosteloos verzorgen van optredens voor zieke kinderen en voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking. Zieke kinderen en kinderen in een zieke situatie!

29 juni en 30 juni | Clown Stichting Ziezo naar de Samenloop voor Hoop te Apeldoorn.

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. De allereerste Samenloop voor Hoop in Apeldoorn wordt georganiseerd op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 in het Mheenpark.

youtu.be/mQGNRPBtb6A

De foto's van de opening van kidstuin KindermeZZo te Zwolle staan op onze website!!

Veel kijkplezier, clowns vrolijke groet Ziezo en Tante Pip.

www.clownstichtingziezo.nl/clown-ziezo-en-tante-pip-bij-de-opening-kidstuin-kindermezzo-te-zwolle/