Doelstelling

Clown Stichting ZieZo verzorgt optredens voor jong en oud, maar vooral voor hen, die wel wat extra vrolijkheid kunnen gebruiken. Optredens van Clown Stichting ZieZo kunnen door iedereen worden aangevraagd. Uiteraard staat hier een bepaalde vergoeding tegenover. Opbrengsten uit betaalde optredens worden volledig ingezet voor de grootste doelstelling van de stichting.

Doelstelling:

Het kosteloos verzorgen van optredens voor zieke kinderen en voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking. Zieke kinderen en kinderen in een zieke situatie!

Nia v.d. Bosch en Henk Tabois©2019 - Loco Media Groep ... MeerMinder

De foto's van de kerstmarkt bij De 7 Heuvels te Wezep staan op de website. Veel kijk plezier!!! Clowns vrolijke groet, ZieZo.

www.clownstichtingziezo.nl/clown-ziezo-en-tante-pip-op-de-kerstmarkt-de-7-heuvels-te-wezep/